Lyftens Hjältar AB hjälper dig med flytten!

Det finns många rörliga flyttfirmor från Stockholm, men bara Lyftens Hjältars erbjuder dig ett komplett paket som garanterar dig helt sorglösa flyttar. Inte bara för privata flyttningar, utan vi har en omfattande tjänsteportfölj tillgänglig, vi utför också företagsomlokaliseringar med högsta professionalism för dig. Ta reda på vilka tjänster på vår hemsida.

Full kostnadskontroll för dig – när som helst

Att uppmärksamma kostnaderna i en speciell livssituation som en flytt är viktigt för både privata flyttningar och företagare. Hos vår flyttfirma får du full kostnadstransparens i alla steg i ditt drag. Vill du få en första uppfattning om kostnaderna för din flytt? Du kommer att få en gratis offert från oss. Dessutom kan du dra nytta av ett gratis förbesök i lokalerna av våra flyttspecialister inom Stockholm. Vi kommer att utföra ditt drag för dig till ett fast pris eller erbjuda dig schablonpriser. Vår flyttfirma stödjer dig!

Med Lyftens Hjältars beställer du från ett av de flyttfirmor i från Stockholm som kan utföra europaomfattande omlokaliseringar snabbt och tillförlitligt för både privatpersoner och företag. Vissa livssituationer får en hög grad av flexibilitet när du flyttar: Jobbåtaganden kommer med kort varsel, du får önskad studieplats utomlands eller har hittat din drömlägenhet. Lyftens hjältar erbjuder dig också kortsiktiga omlokaliseringar, så att all valfrihet stannar hos dig.
Så här gör vi:
Oavsett om du vill flytta för personliga, professionella eller andra skäl, behandlar vi varje rörelse individuellt och noggrant som om det vore vår egen. Med en individuell inventering av dina flyttgods tar vi ett viktigt steg för vidare omlokaliseringsplanering. I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi en individuell omlokaliseringsplan där alla önskade tjänster registreras. Vill du ta itu med dina egna och göra dina hushållsartiklar redo att röra sig så långt som möjligt på egen hand? Eller vill du ha en flyttfirma som även packar lådor åt dig? När vår flyttfirma planerar en flytt är vi helt anpassade till dina önskemål och behov, så att du kan flytta runt på ett avslappnat sätt. Dessutom kan en omplaceringsplan innehålla ett exakt schema som bestämmer inom vilken tidsram de olika stegen i flytten måste slutföras. Våra flyttbiträdens transport av dina flyttgods sker alltid på grundval av omplaceringsplanen.

Naturligtvis upprättar vi också en platsplan för dig, där vi bestämmer vilka varor som ska byggas och var. Detta avgörande steg för ett företagsflytt. För med hjälp av en sådan plan kan vi ta hänsyn till upplägget under transporten och spara mycket tid. De som föredrar att packa och bryta sig själva kan boka oss som ett av Stockholms mest omtyckta transportföretag för att transportera de rörliga varorna till sin destination.

Vill du inte röra dig utan det älskade köket? Våra erfarna flyttassistenter på flyttfirman är utbildade i köksmontering, tar hand om demonteringen åt dig och tar hand om byggandet av ditt kök i den nya lägenheten.

Tack vare vårt omfattande servicepaket är Saga Removals mycket mer än ett av många flyttföretag i Berlin. Som projektledare står vi vid din sida för dina flyttningar, oavsett om det är en privat- eller kontorsflytt. Vi stöder också din flytt med ett antal tjänster, eftersom flyttningar ännu inte är kompletta med transport av de rörliga varorna ensam. Vår kompetenta städservice hjälper dig med noggrann rengöring av dina gamla och nya kontor. Dessutom erbjuder vi dig hantverkare tjänster för att föra lägenheten eller affärslokaler i en färdig-till-hand skick.
Dessutom erbjuder vi dig många andra topptjänster för varor Så du flyttar bara med basaktier till hushållsartiklar som du faktiskt fortfarande behöver. Dessutom hjälper vi dig med vår lagringstjänst. Din nya lägenhet har mindre utrymme än din gamla? Eller har ditt kontor för närvarande oanvända kontorsmöbler som är för dåliga för att sälja? Använd vår tjänst för att lagra dessa objekt.

Helt säker, pålitlig och nöjd även med längre sikt står vi till ditt förfogande med förvaringsutrymme.

läs mer om flytt stockholm här eller Malmö här

Sociala medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit