Framtiden och gratis dating

Låt mig fortsätta mitt kära frågebatteri om gratis dating. Det blev nämligen oerhört uppskattat förra gången jag gjorde det. Faktum är att jag knappt kan tänka mig något som blivit mer uppskattat av allt jag producerat. Det är stora ord, men jag är också en stor person.

Så, nu kör vi. Här är vad ni undrar och vad jag svarar om gratis dating.

Vad fick dig att börja med gratis dating?

Det korta svaret är: Tjat. Ett jävla tjat från vänner och bekanta. När man är över 30 år gammal kan folk inte förstå – de kan inte tänka sig hur det kan vara möjligt – att man väljer att vara singel. Om man är det, ja då måste man genast ut i den värld som kretsar kring gratis dating. Fort, ut bara. Det är liv och död för dessa människor.

Jag var nära på att säga ”skämt åsido” men detta är faktiskt helt allvarligt. Aldrig har någon tjatat på mig så mycket som mina vänner angående gratis dating. Värst av alla var Marianne. Hon hade minsann träffat sin pojkvän genom gratis dating. Hon var övertygad om att jag skulle träffa någon också. ”Var så säker” sa hon när hon var 16:e gången försökte övertala mig om gratis dating. Tillslut gav jag alltså med mig.

Hur var första intrycket om gratis dating?

Det första intrycket måste väl helt enkelt vara den person jag först matchade med. Det är så jag tänker iaf. Gratis dating var därför bra. Det var en väldigt trevlig kille som jag faktiskt gick på fysiskt dejt med bara några dagar efter att jag skaffat plattformen. Det var verkligen snabba ryck men jag tyckte om det. Varför chatta med någon i evighet när man kan ses och stämma av situationen direkt? Gratis dating fick 4/5 stjärnor direkt.

Kommer du fortsätta med gratis dating?

Jag vet faktiskt inte! Jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag ska göra. Det är roligt med gratis dating, detta är jag den första att erkänna. Däremot har jag inte riktigt kommit underfund med om det är ”jag”, så att säga. Vem är jag och vad vill jag med mitt liv? Så tänker jag ofta. Följdfrågan tenderar därför att handla om huruvida det jag står inför hjälper mig att bli den jag vill bli – eller göra det jag vill göra.

Vilken roll kommer gratis dating spela? Det får väl framtiden utvisa, eller hur?

Sociala medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit