Funderingar om fälgar

Som utlovat kommer jag denna vecka att sadla om en aning. Eller ja, jag kommer i alla fall att testa på ett nytt grepp. Ett nytt grepp för att vara mig i alla fall. Jag ska testa att svara på frågor. Låter jag självupptagen? Det är jag nog. Jag menar, jag har drivit en blogg i 3 års tid utan att någon gång besvara era frågor. Det är lite skämmigt men här är jag nu för att vända på steken.

Veckans tema kommer att vara fälgar. Det har nämligen kommit in en jävla massa frågor om det så det är bara att dyka ner i dem, en efter en. Om du, efter detta, saknar svar på dina frågor om fälgar: Ställ dem i kommentarsfältet. Hör av dig så ser jag till att besvara dem snarast. Det blir kul.

OK, redo för fälgar? Då kör vi.

Vilken typ av fälgar bör man ha?

Smaken är som baken. Det är en svår fråga att svara på ur ett rent generellt perspektiv. Jag kan däremot svara helt utifrån vad jag själv tycker. Där måste jag säga fälgar av typen aluminium. Det finns faktiskt inget som kan mäta sig med det, tycker jag. Det är väldigt snyggt. Det finns fälgar i massa färger som gör att man kan matcha med den bil man har på ett bra sätt. Det är dessutom ett väldigt hållbart material utan att för den sakens skull vara klumpigt. En perfekt kombination gällande fälgar helt enkelt.

Jag har en matt-grön bil och ska välja fälgar, hur ska jag tänka?

En av de allra finaste färgkombinationer som finns, enligt mig, är grönt och svart. Jag skulle säga att du har guldläge att välja ett par svarta fälgar, kanske i mer kromad presentation. Det hade varit riktigt läckert. Å andra sidan kanske det beror lite på just vilken typ av grön som din bil har. Beroende på svaret kan mitt förslag på fälgar vara olika. Kan du inte skicka en bild på bilen så får jag se? Tacksam för att få hjälpa till!

Var köper man fälgar?

Det går att köpa fälgar från mängder av olika företag men jag väljer alltid en lokal leverantör. De är fenomenala och ger väldigt bra pris. Skriv om ni vill veta varifrån jag köper mina fälgar så kommer jag med tips!

Fler frågor om fälgar? Ställ dem så besvarar jag dem redan nästa vecka! Det finns mycket att upptäcka, goda vänner.

Sociala medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit