Om vår kontorsflytt till Kungsholmen

Nu ska jag äntligen få berätta för er om de stora fördelar jag ser efter att ha genomfört kontorsflytt till Kungsholmen. Redan där ska jag faktiskt rätta mig själv: Det är förstås inte jag som genomfört kontorsflytt till Kungsholmen utan ett företag som vi anlitat för ändamålet. Någon rim och reson får vi allt ha. Om jag hade lett kontorsflytten till Kungsholmen hade vi säkerligen tappat bort en hel lastbil med saker på vägen.

Det finns ett antal trevliga fördelar som jag ser med att ha flyttat till Stockholms finaste holme. Nu kommer jag att lita det som jag anser vara de främsta fördelarna efter kontorsflytt till Kungsholmen.

Kommunikationen

Jag förstår att det ser olika ut för precis alla företag på den här fronten, men jag talar trots allt utifrån vårt perspektiv nu. De allra flesta i vårt team bor i väster- eller norrort. Ni förstår säkert att det därför var lite komplicerat att våra faciliteter låg i Fittja. Enorma pendlingsavstånd gjorde det svårt för många att orka med att komma till kontoret.

Så är inte fallet längre. Efter kontorsflytten till Kungsholmen har folk inte mer än 15-20 minuters pendlingsavstånd. Det är fenomenalt. Helt klart en av de bästa aspekterna av att vi – tillslut – valde att genomföra kontorsflytt och landa nya lokaler på Kungsholmen. Ett bra beslut som jag inte har ångrat.

Lunchutbudet

Det kanske låter löjligt i sammanhanget men jag har faktiskt tänkt mycket på detta. Där vi var förut hade vi en pizzeria och en Shell-mack. Det var allt. Efter kontorsflytten till Kungsholmen har vi detsamma men också ungefär 20 lunch-alternativ bara i kvarteret där våra lokaler ligger. Det är så otroligt härligt, om ni frågar mig. Jag ogillar matlådor, älskar att äta lunch ute och gillar varierande mat. Kontorsflytten till Kungsholmen gav därför mig och mina likasinnade något att fira som inte har så mycket med verksamheten att göra.

Närområdet

Jag har alltid bott i huvudstaden men sällan besökt Kungsholmen innan vår kontorsflytt dit. Jag vet inte varför det har blivit så men det grundar sig väl i brist på bekanta på ön. Därför är det nu med glädje jag konstaterar att det är en av Stockholms finaste områden. Mina promenader till jobbet, från jobbet och under luncherna är höjdpunkten på dagen. Jag brukar ta ett varv vid Fredhälls klippor och fortsätta genom Rålis innan jag viker av tillbaka mot kontoret.

Frågor eller funderingar, om vår kontorsflytt på Kungsholmen eller annat? Ställ dem!

Sociala medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit