Funderingar om budfirma i Jönköping

Vi får helt enkelt lov att fortsätta på samma spår som senast. Frågorna om mitt arbete på budfirma i Jönköping har fortsatt att strömma in. För att vara konsekvent i min uppfattning av att jag måste svara på allt ni frågar så får jag helt enkelt ägna ytterligare ett inlägg åt svar på era funderingar. Jag tycker också att det är kul, ska sägas. Nu kör vi:

När var du aktiv på budfirman i Jönköping?

Vet ni, jag var faktiskt tvungen att kolla i mina gamla bilder för att kunna besvara detta. Från vad jag förstår utifrån dessa var jag på budfirman i Jönköping under tre år, ganska så precis. Jag minns ju vad det kom sig att jag flyttade ner. Det var min dåvarande kärlek som bodde där och som ville att jag skulle flytta ner. Jag kunde inget av de jobb som då erbjöds i Jönköping, men eftersom jag hade stort intresse för cykling var budfirma en bra lösning. Jag lärde mig att inte bara vara snabb på att cykla utan också snabb på att dela ut paket.

Fråga mig gärna om jag blev budfirmans bästa cykelbud i Jönköping. I så fall ska jag svara på frågan. Ja, det blev jag!

Vad var roligast?

Jag tycker verkligen att det är väldigt roligt att cykla. Ett något tråkigt svar blir väl därför att det var det vardagliga kneget som var mest skoj. På budfirman i Jönköping var verkligen en av de huvudsakliga sysslorna att cykla. Cykla, cykla, cykla längs stadens gator. Bli svettig och säga ”varsågod!” till folk.

En annan aspekt av budfirman i Jönköping var förstås att jobba med mina härliga kollegor. De var fenomenala. Det är synd att jag inte har kontakt med gänget från Jönköping, från budfirman, idag. Kanske skulle jag försöka köra ihop någon form av återförening? Det vore jävligt kul.

Kommer du vända tillbaka till budfirma i Jönköping?

Haha, det tror jag faktiskt inte. Vad är det man brukar säga; att var sak har sin tid. Budfirman i Jönköping fick tre år av mitt liv, och jag fick tre år av dess. Det fick räcka så. Dessutom har jag inte längre någon koppling till staden. Det känns därför ännu mer orimligt att jag skulle arbeta där nu.

Fler frågor? Ös på rakt in i inkorgen bara!

Sociala medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit