Om mina iPhoneskal

En återblick i en del av min historia. Det är vad detta inlägg kommer att handla om. Det är inte sällan jag tar såna här nostalgiska grepp på mitt liv. Ibland funderar jag på om jag ägnar nästan all tid att blicka tillbaka. Kanske gör vi alla det någonstans? Jag vet att jag läste att alla våra tankar helt baseras på erfarenheter. Det är en deppig tanke, tycker jag. Vemodig, om inte annat.

För att gå ifrån vemodet tänkte jag idag skriva om något mer banalt. Idag kommer jag att titta tillbaka på alla de skal till iPhone jag haft genom åren. Det var inget jag trodde att jag skulle skriva om i morse när jag vaknade, men känslan föll på. Jag har alltid valt iPhone och därmed har jag haft olika skal under många år. Jag är nämligen en sådan som byter telefon då en ny produkt kommit på marknaden. Kalla mig tokig. Gör gärna det.

Så, vi går tillbaka till början. Min första iPhone pryddes av ett skal i zebramönster, minns jag. Det var silikon, vilket de flesta skal på den tiden var. Jag minns att det, i iPhones linda, inte fanns så himla mycket skal. Det var liksom inga företag som ännu hade insett fördelarna som kom med att erbjuda lösningar för den blivande jätten. Ingen visste ens att smartphones skulle bli nästa stora grej vid den tiden. Det kan man dock lugnt säga att det blev.

Nästa iPhoneskal som jag köpte var lite annorlunda. Det var då som marknaden började explodera med lösningar som var både skal och plånbok. Minns ni? Eller ja, ni kanske fortfarande har sådana typer av skal till er iPhone. Vad vet väl jag. Jag hade i alla fall ett läderfodral i vilket det fanns ett antal olika fack för kort. Däri kunde jag ha i stort sett hela mitt liv. Det var betalkort både privat och för företaget. Det var körkort och möjligen också andra ID-kort jag glömt bort. Det var kvitton och allt möjligt. Ja, kort och gott var det helt enkelt flera lösningar i en. Oerhört smidigt.

Jag har haft iPhone under många år och skalen har avlöst varandra. Imorgon ska jag berätta mer om de produkter jag köpt. Vilka jag varit nöjdast med och vilka jag inte skulle rekommendera. Det är högt och lågt, det ska ni bli varse.

Sociala medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit