Vi anlitade flyttstäd i Stockholm

Förra veckan berättade jag om att vi hade anlitat flyttstäd i Stockholm. Detta, skulle det visa sig, var det fler som hade funderat på att göra. Jag har nog aldrig fått in så många frågor i inkorgen som efter inlägget. Jag tänkte därför att jag nu skulle berätta, steg för steg hur vi gick tillväga när vi bokade flyttstäd i Stockholm.

Till att börja med så googlade vi förstås på saken. Vi båda har flyttat i Stockholm många gånger, men aldrig anlitat professionellt flyttstäd. Lite konstigt kan man tycka, men vi har väl egentligen aldrig bott på särskilt stora ytor. Nåväl, så gjorde vi i alla fall, och sökningen fick förstås mängder av resultat. Vi besökte den ena sidan efter den andra. Alla företag i Stockholm verkade erbjuda den bästa flyttstädningen. VI fastnade tillslut för ett företag som stack ut.

Vi tog kontakt genom ett kontaktformulär som fanns på sidan. Där beskrev vi när vår flytt skulle ske, hur stora ytor det fanns, om det var något extra som behövde göras. När vi fyllt i allt skickade vi iväg den, och bara någon timme efter kom en offert. Vi trodde nästan att det hade blivit något fel. Kunde flyttstäd i Stockholm verkligen vara så billigt? Jag ska inte säga ett specifikt pris men för oss var det verkligen inget att fundera över. Flyttstäd i Stockholm skulle det bli.

För säkerhets skull (typiskt mig) så ringde jag upp företaget för att höra mer. Jag fick tala med en trevlig kille som berättade hur det hela skulle gå till. Jag fick ett datum då jag skulle lämna nycklarna. That’s it. Det var i stort sett inget mer jag behövde veta, menade dem. De tog på sig allting kring städningen och skulle se till att besiktningen av nya ägare gick igenom. Om detta, mot förmodan, inte skulle ske utefter konstens alla regler så var det nu deras ansvar.

Vi lade på och jag gjorde som det var sagt. Jag lämnade nyckeln till deras kontor och lät städgänget göra sitt. Inga anmärkningar. Inga konstigheter. Jag och min sambo kunde koncentrera oss på att flytta in i vår nya bostad istället för att städa den gamla. En oerhört bra deal. Jag kan rekommendera alla att anlita flyttstäd i Stockholm.

Sociala medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit