Min fasadrenovering i Stockholm, fortsättning

Det var succé sist så jag tänker att vi kör igen. Vad undrar ni om fasadrenovering i Stockholm? Om DU saknar svar på DIN fråga efter veckans inlägg. Hör av dig så ser jag till att besvara just den nästa vecka. Här kommer några av de frågor jag fick efter förra veckans inlägg:

Var i Stockholm jobbar du med Fasadrenovering?

Vi har kunder över hela Stockholmsregionen faktiskt. Faktum är att vi breddar vår verksamhet ständigt så snart blir det kanske hela Svealand, vem vet. Saken är den att våra tjänster inom fasadrenovering i Stockholm är väldigt heltäckande. Detta är inte fallet för alla företag i branschen. I vissa fall så har man specialiserat sig på en särskilt typ av renoveringar. Detta var fallet för oss förr men inte längre. Idag arbetar vi bokstavligt talat med alla typer av fasader. Denna bredd är oerhört attraktiv bland konkurrenter. Det är en viktig förklaring till att vi nått de höjder vi idag befinner oss på.

Svaret på frågan är således: Vår fasadrenovering utförs där behoven finns i Stockholm. Vi utesluter ingen och ser till att ta alla arbeten, stora som små, oavsett vem som beställer dem.

Vad är bäst med fasadrenovering i Stockholm?

Jag har lite svårt att förstå vad som menas med frågan så jag gör en egen tolkning. Det bästa med att arbeta med fasadrenovering i Stockholm är nog arbetskamraterna ändå. Det är fint att ha dem som en egen liten familj på arbetet. Vi trivs väldigt bra ihop. Många av oss umgås också vid sidan av arbetet. När jag en gång i tiden började jobba med fasadrenovering i Stockholm var det för en kort tid. Tanken var att jag skulle vara där över sommaren bara. Missförstå mig inte: Jag gillar också själva yrket, att arbeta med fasadrenovering i Stockholm. Jag tror dock att det var det härliga teamet jag hamnat i som gjorde att jag frestades att stanna. De var verkligen helt fenomenala. Bättre team än det jag är i nu, och har varit under de senaste 10 åren, har jag aldrig haft. Jag tror faktiskt inte ens att det är möjligt att ha ett bättre team någonstans – fasadrenovering i Stockholm eller ej.

Berätta gärna för mig om vad ni arbetar med. Jag är idel öra och väldigt nyfiken på att veta mer om er läsare. Tack på förhand, kära ni.

Vi hörs snart!

Sociala medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit