Fasadrenovering

Fasadrenovering
Fasaden på ett hus är naturligtvis avsedd att möta ägarens estetiska krav. Men en fasad fyller också andra viktiga funktioner:
En korrekt konstruerad, modern fasad ger väderskydd och värmeisolering. Så att du kan känna dig bekväm i ditt hus runt. Å andra sidan skyddar fasaden djupare murverk från fukt och andra yttre påverkan.Och viktigast av allt, fasaden representerar en av de största energibesparande potentialer i en byggnad.
Fasad- och fönsterytor står för cirka 50% av värmeförlusterna via byggdelar i den befintliga byggnaden. Med en bra värmeisolering efter en fasadrenovering som kompositsystem kan du avsevärt minska dina energikostnader, öka värdet på din fastighet och avsevärt förbättra din livskvalitet.
Ett sådant system består av de tre huvudkomponenterna isoleringsmaterial, förstärkning och slutlig beläggning. Dessa komponenter slås samman eller ansluts till fasaden i samband med fasadrenoveringen. Isoleringspanelerna limmas direkt på fasaden, om nödvändigt dessutom kodade eller fäst med skenor.
Förstärkningen är den applicerade förstärkningsmassan, där ett beväpningstyg av glasfiber är inbäddad för att säkra kompositen. Förstärkninglagrarservar å ena sidan för väderskydd och å ena sidan för skydd mot mekaniska påverkan. Det faktiska skyddet av fasadytorna mot väder och mekanisk påverkan baseras dock på den slutliga beläggningen. Med systemet kan fasader utformas individuellt innan och under fasadrenoveringen.
För att uppdatera byggnaden är en fasadrenovering motiverad. Förutsättningen för detta är att själva fasaden är tekniskt sett fortfarande intakt, eftersom fasadrenoveringen i huvudsak är begränsad till optiken.
Frågan om fasadens färg är mycket viktig. Idag har höga krav ställts på fasadfärgens kvalitet och egenskaper. Renoveringscykler på 10 till 15 år beräknades vanligtvis.
En bra fasadfärg ska inte bara vara vacker, utan också hållbar och motståndskraftig mot smuts. På grund av valet mellan dispersionsfärger, silikonbaserade färger och silikonhartsbaser finns en lämplig lösning för varje substrat.
Om fasadens skick inte kan räddas med små reparationer och ett nytt bett, om du upptäcker löst eller sönderfallande gips på fasaden, beror en fasadrenovering.
I det här fallet tar vi över åtgärderna för reparation och renovering av din fasad.

LUFTFUKTIGHETEN STIGER, VÄRDET OCH LIVSKVALITETEN MINSKAR.
Öka energieffektiviteten i ditt hem och spara energikostnader på lång sikt. Det förbättrade inomhusklimatet säkerställer att du känner dig bekväm i ditt hem när som helst på året.
Parallellt med den energieffektiva moderniseringen kan du omforma och bekvämt omforma interiörerna och ytterområdena i ditt hem: flytta väggar och gångar, ta bort trösklar, omforma kök och badrum, designterrasser.

DRÄNERING OCH ISOLERING I KÄLLARE

Orsaken till skadade källare och gipsskador är oftast fuktiga murverk väggar. Vi kan åtgärda detta problem med speciella murverk injektioner mot kapillär fukt. Vi använder borrhål för att sätta in ett injektionsmaterial i murverket. Tyget är fördelat över hela murverk tvärsnitt. Injektionssubstansen förhindrar kapillärvattentransport och väggen torkar ut.
Vi är glada att ge dig råd om murverk injektioner och utföra dem sakkunnigt. Lita på våra experters många års erfarenhet i Stockholm.

KÄLLAR YTTRE TÄTNING
Vid vattenskador eller mögelangrepp i källaren är den yttre tätningen av ett hus inte i ordning. Med beprövade och tillförlitliga procedurer förseglar vi ditt hus utifrån och isolerar det professionellt. Vi erbjuder dig så kostnadseffektiva och mindre komplexa moderna procedurer som möjligt samt ett professionellt och snabbt genomförande. På så sätt fäster vi stor vikt vid ett noggrant arbetssätt. Vårt mål är att hålla murverket permanent torrt.

TÄTNING AV KÄLLARE
När det gäller den inre källarens tätning, utan att utsätta källaren yttre ytor, dvs utan markarbeten, är det permanent förseglade från insidan. Sådant tätskiktsarbete kan utföras även med kaklat vatten.

KÄLLAR ISOLERING
Isolering har fördelar som att sänka uppvärmningskostnaderna. En annan möjlighet till energirenovering är genomförandet av en källare takisolering eller golvpanelisolering.
Kontakta oss för en personlig konsultation, där vi kommer att förklara exakt varje steg i väggen torkning och källare yttre tätning. Vi tar bort fuktproblemet i ditt hem på ett tillförlitligt och kompetent sätt.

läs mer fasadrenovering hos en av våra samarbetspartners

http://stockholmfasadrenovering.nu

http://fasadrenoveringgöteborg.nu

Sociala medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit